Kako kontaktirat djevojku ili damu na ovom sajtu?

 Da bi kontaktiro djevojku ili neku damu  ovdje prijavljenu potrjebno je da ukucas prvo njeno ime  sa kojim je prijavljena ovdje i to ime kucas sve velikim slovima.  Zatim napravis razmak pa pises tekst poruke koju zelis poslat toj djevojci (dami). Kad napises poruku i hoces da posaljes saljes na broj 091 610 103.

Primjer: 

BOMBONICA ( razmak) Cao, kako si? I saljes  na broj 091 610 103

 

 

 Pravila sajta

Sajt je namjenjen iskljucivo punoljetnim korisnicima!

Sajt je zabavnog karaktera! Korisnici obje strane ne moraju dat svoje tacne podatke i mogu koristit pseudonime.

Korisnici sajta se obavezuju da ce postovat pravila koriscenja servisa po kojima se zabranjuje: 

Pristup svim maloljetnim licima na ovaj sajt .

Svako krsenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom.

Svako sirenje informacija i poruka koje krse bilo koje zakonske odredbe.

Pokusaji uznemiravanja ili vrjedjanja putem sms chata.

Javno publikovanje pristiglih sms poruka.

Svaki pokusaj sirenja rasne ili vjerske netrpeljivosti.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Korisnici i operateri nisu duzni davat svoje licne podatke i tacno se predstavit. 

Korisnici nisu obavezni odgovarat na pristigle poruke tokom komunikacije kao ni poruke koje povremeno dobijaju od animatora. Poruke koje korisnici dobijaju se ne naplacuju, naplacuju se samo poslane poruke.

Cijena poruke koju korisnik posalje na broj  091 610 103iznosi 1.2 KM plus PDV.

Slanjem sms poruke  korisnik automatski daje saglasnost za primanje besplatnih poruka reklamnog centra od strane Pruzaoca usluge.

Ne snosimo odgovornost za grijeske nastale  u sistemu ili od strane mobilnih operatera, kao ni za tehnicke problijeme nastale tokom koriscenja servisa.

U slucaju da korisnik se zeli odjavit sa SMS servisa potrjebno je da nas kontaktira putem kontakt forme i posalje broj telefona na kojem ne zeli vise dobijat poruke ili da posalje sms poruku sa tekstom poruke STOP na broj 091 610 103.

Sajt www.bosankezaupoznavanje.com je iskljucivo zabavnog karaktera i koristi usluge operatera, namjenjen je za  punoljetne korisnike iskljucivo iz Bosne i Hercegovine.

Djecija pornografija je strogo zabranjena!

Svako vrijedjanje korisnika sajta po vjerskoj, rasnoj, nacionalnoj, statusnoj ili nekoj drugoj osnovi bit ce strogo sankcionisano, jer je to zabranjeno.

Sajt www.bosankezaupoznavanje.com zadrzava svako pravo da sa sajta odstrani sve one posjetioce koji se ne pridrzavaju navedenih pravila ponasanja i opstih obicaja i uzansi koje vrijede u drustvu.

Javno publikovanje poruka koje vam salju druge osobe  je strogo zabranjeno. Ovo takodjer podrazumjeva i drustvjene mreze.

Ovim putem obavjestavamo korisnike da nisu duzni dat svoje licne podatke i da mogu koristit pseudonime. Korisnici nisu duzni predstavljat sa obje strane svoje licne identitete, tako da mi nismo duzni niti mozemo snosit krivicu za tacnost podataka. 

Korisnik je odgovoran za  svaki sadrzaj poruke koju posalje.

Sajt www.bosankezaupoznavanje.com zadrzava pravo promjenit  sadrzaj ili neko pravilo.

Sajt www.bosankezaupoznavanje.com  ne snosi odgovornost za neispravno koriscenje usluge dopisivanja putem broja sa uvecanom vrijednoscu.

Korisnik je obavjesten ovim putem da svaku primjedbu, sugestiju, kritiku ili komentar moze ostavit  putem forme za kontakt koji se nalazi na web stranici www.bosankezaupoznavanje.com.